Seleccione su idioma - Selecciona el seu idioma: Castellà | Català Accés Clients
Centres de producció
Centres de producció

Processos de producció

El procés de producció consisteix en l’obtenció de la nostra matèria primera a la gravera i el seu transport fins la planta de benefici, on el recurs natural es sotmès a processos de classificació i de molta. En els diferents processos de tractament obtenim els productes finals amb criteris de qualitat i màxima efectivitat. Tanmateix aquests criteris són aplicats en el transport final dels nostres materials fins al seu lliurament als nostres Clients.

Els àrids que fabriquem s’utilitzen principalment per a l’elaboració de formigons, morters, aglomerats, bases i subbases granulars. És, per tant, necessari garantir la qualitat del nostre àrid per a que compleixi amb les normatives vigents i les necessitats dels nostres Clients.

Centres de Producció

Els nostres productes fabricats en la gravera de Binaced són:
En l'actualitat tenim dos mercats clarament diferenciats, un mercat local i un mercat extern (servint material per diferents empreses de Catalunya).

ARIPLAN Av. Pilar , 31 22500 Binéfar (Huesca) - CIF B-22.254.833 - Tlf.(+34) 974 103 004 - Fax. (+34) 974 110 004 ariplan@ariplan.es
Protecció de Dades | GC_SeccionProteccion | GC_SeccionCookies