Seleccione su idioma - Selecciona el seu idioma: Castellà | Català Accés Clients
La Nostra Gent

La Nostra Gent

A més a més de les habilitats pròpies com a professionals, als qui formem part d’ARIPLAN ens uneixen actituds i comportaments que contribueixen decisivament a l’èxit de tots.

A ARIPLAN som gent responsable i compromesa que enfoquem el nostre esforç i dedicació fins a la consecució dels objectius comuns. Sabem sentir-nos satisfets per les fites i no ens desanimen davant de les adversitats. Som gent d’entrega, energia i valor.

No ens conformen amb el que hem assolit, doncs ens estimula encara més el que ens manca per assolir. Atents a tot allò que podem millorar, sempre som capaços d’aprendre una nova manera de fer les coses. Estem oberts als suggeriments de tots, doncs formem tots part un equip de treball. Aquesta capacitat d’escoltar en permet tanmateix anticipar-nos als canvis de l’entorn i a les expectatives i necessitats dels nostres clients, i així preveure les mesures més encertades.

En el nostre treball ens guia l’ètica, acotant les accions dins d’un marc de respecte i cura de les persones i la seva seguretat, sense perdre mai de vista la vocació de servei als nostres destinataris finals. Perquè volem contagiar entusiasme i inspirar confiança, entre nosaltres, als nostres clients, als proveïdors i a la societat.

Tanmateix, tenim una especial sensibilitat en que les nostres accions causin un mínim impacte en el medi ambient i les nostres maneres de treballar siguin segures.

Ens apassiona comunicar-nos i sentir-nos motivats, i així créixer personal i professionalment dins del marc d’ARIPLAN. Perquè entenem que la suma de tots ens portarà més lluny que si únicament ens recolzem en el valor individual de cadascú.

Així som la gent d'ARIPLAN

ARIPLAN Av. Pilar , 31 22500 Binéfar (Huesca) - CIF B-22.254.833 - Tlf.(+34) 974 103 004 - Fax. (+34) 974 110 004 ariplan@ariplan.es
Protecció de Dades | GC_SeccionProteccion | GC_SeccionCookies